2018 - Αποτελέσματα διαγωνισμού

Winners 2018

Νικητές των 15ων Κιθαριστικών Αγώνων 2018

Κατηγορία Γ (>17 ετών)

1ο βραβείο - Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης (+ κιθάρα αξίας 5.000 ευρώ, κατασκευής Γιάννη Σεϊντουλά)
2ο βραβείο - Μάρκος Δεστέφανος
3ο βραβείο - Aleksander Pankowski vel Jankowski  
Ειδικό βραβείο - Rafael Costa

Κατηγορία Β (>14 & <17 ετών)

Έπαινος - Σοφία Τυροβολά

Κατηγορία Α (<14 ετών)

1o Βραβείο Γ' κατηγορίας - κιθάρα 5.000 ευρώ!

first prize guitar G. Seintoulas

Νοιώθουμε μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνοντας ότι το πρώτο βραβείο στη μεγαλη (Γ) κατηγορία των "15ων κιθαριστικών αγώνων" είναι μια κιθαρα του Γιάννη Σεϊντουλά αξίας 5.000 ευρώ.

Οι κιθάρες του Ταλάντουχου Έλληνα κατασκευαστή είναι καταπληκτικά όργανα με υπέροχο ήχο και αποτελούν την πρώτη επιλογή για κορυφαίους κιθαριστές.

25ο Φεστιβάλ Κιθάρας

23 - 27 Ιουλίου 2018

Το Φεστιβάλ Κιθάρας Ερμούπολης θεωρείται ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ στην Ελλάδα, τόσο για τη υψηλή ποιότητα των εκδηλώσεων όσο και για το μοναδικά φιλικό του κλίμα.

Ξεκίνησε το 1994 και φέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια συνεχούς διοργάνωσης.
Είναι ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ πέντε ημερών που περιλαμβάνει ρεσιτάλ και συναυλίες  από διάφορα είδη μουσικής, σεμινάρια, διαγωνισμούς και δημιουργία ορχήστρας από συμμετέχοντες κιθαριστές.

Το Φεστιβάλ κιθάρας

Το Φεστιβάλ Κιθάρας διοργανώνεται κάθε Ιούλιο στην Ερμούπολη, πρωτεύουσα της Σύρου και των Κυκλάδων στην καρδιά του Αιγαίου. Παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων υψηλής ποιότητας με συναυλίες και δρώμενα.

Είναι ανοιχτό σε όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα ικανότητας, σε ερμηνευτές, δασκάλους και σπουδαστές. Ξεπερνώντας αγκυλώσεις και στερεότυπα στοχεύει στην απελευθέρωση της δημιουργικής έκφρασης, στον άμεσο διαμοιρασμό της γνώσης και στην ενδυνάμωση των ανθρώπινων δεσμών.
Με  φρέσκες ιδέες και πρωτότυπα ακούσματα καταφέρνει να εμπνεύσει και να ψυχαγωγήσει ένα ποικίλο κοινό με διαφορετικά καλλιτεχνικά γούστα.